Leuk uitje voor kinderen in Drenthe

Een leuk uitje met de kids, waar gaat u naar toe? Het is niet altijd even gemakkelijk om een leuk uitje te vinden wat perfect bij uw kinderen past. Mocht u meerdere kinderen hebben, dan heeft u waarschijnlijk ook te maken met het feit dat de uw kinderen verschillende wensen hebben. Een locatie waar de kinderen naar hartenlust kunnen spelen is de Drentse Koe in hartje Drenthe! Hier kunnen kinderen binnen- en buiten spelen.

Speeltuin in Drenthe

De Drentse Koe is een speeltuin in Drenthe die in teken staat van het boerenleven. Als thema heeft deze speeltuin: “Heerlijk buiten spelen met een boerengevoel”. Kinderen kunnen hier heerlijk rondrijden op tractors, koeien melken, klimmen, springen en nog veel meer. Kinderen kunnen zich hier een echte boer of boerin voelen, daarnaast is de keuze aan speelobjecten erg divers. U kunt hier verschillende dieren tegenkomen als geitjes, lammetjes, konijnen, ezels en kalfjes.

Mocht het nu minder mooi weer zijn, dan kunnen kinderen ook binnen spelen in de overdekte speelhal/verwarmde speelschuur. De kinderen kunnen hier met de trekkers spelen, glijden van de glijbaan, spelen met de blokken, een springkussen en meer. Daarnaast is recentelijk de speelschuur uitgebreid met een speelmanage, panna-voetbalvelden en oud-Hollandse glow in the dark spelen.

Aanrader voor ieder kind!

Een dagje uit naar de Drentse Koe is een aanrader voor ieder gezin. Het is namelijk net even wat anders dan anders. Niet ‘standaard’ naar een pretpark of een dierentuin, maar juist een beetje van alles in een! Lekker boertje spelen, welk kind wil dit nu niet? In de zomer zijn er ook nog diverse andere activiteiten te doen, bijvoorbeeld het maisdoolhof! In de winter komt de kerstman langs en ook met Halloween zijn er diverse activiteiten te doen.

Wilt u binnenkort dus een dagje weg? Dan raden wij u de Drentse Koe van harte aan. Er zijn diverse speciale arrangementen waar u uit kunt kiezen. Ook kunnen hier kinderfeestjes worden gegeven. Kortom, volop mogelijkheden dus!


Geplaatst

in

door

Tags: