Drive-in show huren

Wil je een drive-in show huren om een ultieme feest te geven, Artistic Productions kan je daarbij op de juiste manier van dienst zijn. Een drive-in show van ons betekent dat je feest helemaal compleet wordt gemaakt. Licht, geluid en een multi-inzetbare DJ, daar zorgen wij allemaal voor.

Op flexibele wijze een drive-in show huren

Bij Artistic Productions kun je terecht voor een vijftal DJ shows. Op deze wijze zal je altijd slagen als het gaat om de ultieme drive-in show te huren. Zo kun je bijvoorbeeld gaan voor de houten Vintage DJ show of je kunt kiezen voor de Élégance Exclusive DJ Show.

Ongeacht de manier hoe je inhoud aan je eigen feest wilt geven, wij stellen ons in alles flexibel op. Heb je er bijvoorbeeld voor gekozen dat eten en drinken plaatsvindt in dezelfde zaal als waar het feesten gaat gebeuren, wij zorgen er in no-time voor dat het geheel netjes wordt omgetoverd.

Een drive-in show huren bij ons levert niet alleen een prachtige belevenis op. Het op- en afbouwen, daar zijn wij ook een ster in. Binnen dertig minuten wordt er bijna geruisloos voor gezorgd dat de plek de juiste bestemming krijgt.

Allround Artistic DJ voor extra belevenis

Bovengenoemde pakketten die wij aanbieden als het gaat om een drive-in show huren zijn allemaal standaard all-in pakketten. Wil je een extra belevenis aan het feest meegeven, ook dat kan. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om bij ons een saxofonist in te huren die je dan kunt combineren met een allround Artistic DJ. En de prijs voor dit alles, daar sta je helemaal versteld van. Voor nog geen vierhonderd euro kun jij je gasten van dit ongelofelijke spektakel voorzien.

Een drive-in show huren om van je feest een onvergetelijke avond te maken? Vul het contactformulier in en wij staan je graag te woord. Wil je liever eerst onze brochure inzien of wil je direct een offerte ontvangen? Ook dat alles kan.