Ontbijt Blue Lagoon

20150405_BlueLagoon_-1-500x300
Wenst u te ontbijten aan zee, zodat u kunt genieten van een prachtig uitzicht, dan is een ontbijt Blue Lagoon in Scheveningen absoluut aan te raden.

De dag goed beginnen doe je met een stevig ontbijt. Bij Blue Lagoon worden er met een aantal basisprincipes gewerkt als het gaat om het aanbieden van een ultiem ontbijt. Zo wordt ervoor gezorgd dat de kwaliteit van het eten constant in de gaten wordt gehouden. Daarnaast wordt ervoor gezorgd dat service altijd van topklasse is en dat u met een zeer ruim assortiment te maken krijgt. Uiteindelijk zijn alle keuzes zodanig neergezet dat ontbijten bij ons altijd budgetvriendelijk blijft.

Ontbijt Blue Lagoon altijd divers

Een ontbijt Blue Lagoon is een ervaring die u elders niet krijgt. Dagelijks bent u welkom tot 12.00 uur in de ochtend om te genieten van een ruim assortiment aan broodjes, beleg en yoghurts. Wilt u genieten van een overheerlijke uitsmijter, dan is dat mogelijk. Wilt u liever gaan voor diverse broodjes voorzien van beleg met daarbij een gebakken spiegelei, wij serveren en bereiden dat graag voor u.

Maar er is meer als het gaat om een ontbijt Blue Lagoon. Een traditionele broodje ham en kaas behoort namelijk altijd tot de mogelijkheden. Indien gewenst kan dit aangevuld worden met biologische boerenyoghurt of muesli. Uiteraard is er ook keuze aanwezig voor overheerlijk vers fruit.

Luxe ontbijt aan zee

Wenst u voor een luxe ontbijt Blue Lagoon aan zee te gaan, dan kunnen wij u een combinatie aanbieden dat bestaat uit een glas verse jus d’orange, lekkere broodjes, verschillende soorten vleeswaren, kaas en zoet beleg aangevuld met een gebakken spiegelei of een gekookt ei. Dit alles tegen een zeer schappelijke prijs.

Als klap op de vuurpijl kunnen wij als ontbijt Blue Lagoon u ook aanbieden ons grandioos ontbijtbuffet “All You Can Eat”. Van deze aanbieding kunt u alleen gebruikmaken op de zondagochtend van 9.00u tot 12.00u.

Een ontbijt Blue Lagoon? U bent elke dag van 9.00u tot 12.00u in de ochtend van harte welkom bij ons in Scheveningen.