Corona proof uitje organiseren

Door social distancing is contact en verbondenheid nog belangrijker dan ooit. Bedrijfsuitjes, familiedagen en vriendenweekenden gaan niet door of moeten corona proof ingericht worden. Gelukkig zijn er genoeg alternatieven die op een veilige manier mogelijk zijn. Ben je op zoek naar corona proof uitjes? Lees dan deze blog voor inspiratie.

Toertocht
Bij een corona proof uitje is het raadzaam om een buitenactiviteit te kiezen. Een toffe optie is om een toertocht te maken met een vervoersmiddel naar keuze. Ontdek de omgeving door een toertocht met een e-chopper, cabrio, scooter of snorfiets. De Nederlandse natuur heeft veel te bieden, dus er is genoeg te ontdekken in eigen land. Ga samen op pad en verken de omgeving!

City game
Wil je een stad naar keuze verkennen? Kies dan voor een city game zoals Hunted, Crazy 88 of Escape the City. Bij een citygame krijg je allerlei, opdrachten, raadsels en puzzels die je moet ontrafelen. Elke oplossing brengt je een stapje verder in de zoektocht. Een city game zorgt ervoor dat je de stad op een geheel nieuwe manier leert kennen. De routes brengen je naast plekken die je normaal niet zou ontdekken. Daarnaast is het leuk om aan een stadbezoek een spelelement toe te voegen. Bekijk Teamuitstapje voor alle mogelijkheden.

Pubquiz
Wil je de kennis van jouw gezelschap testen? Doe dan mee aan een pubquiz! Je kunt de pubquiz op elke locatie naar wens organiseren. Daarnaast is het ook mogelijk om een virtuele pubquiz te spelen vanuit thuis. Bij een pubquiz krijg je verschillende vragenrondes bestaande uit: algemene kennis, muziek, geschiedenis, TV etc. Het team met de juiste antwoorden wint!

 

Veel plezier bij het organiseren van het uitje!